Vişne Soslu Ballı Cheesecake

Vişne Soslu Ballı Cheesecake



Bugünki tarifimizin adı Vişne Soslu Ballı Cheesecake ,Peki Vişne Soslu Ballı Cheesecake Nasıl yapılır,Vişne Soslu Ballı Cheesecake hazırlamak için gerekli malzemeler nelerdir kısaca tarifimizi açıklayalım.Resimli olarak hazırlayacağımız Vişne Soslu Ballı Cheesecake tarifini siz de evinizde uygulayabilirsiniz. Vişne Soslu Ballı Cheesecake tarifimiz için öncelikle malzemelerimizi sıralayalım. sonra da Vişne Soslu Ballı Cheesecake tarifinin yapılışını anlatalım. İşte oktay usta Yeşil elma Proğramında yayınlanmış Vişne Soslu Ballı Cheesecake
Vişne Soslu Ballı Cheesecake
Malzemeler :

Vişne Soslu Ballı Cheesecake
Tabanı İçin:
1 Pk. Yulaflı Bisküvi
2 Çorba K. Tereyağı
1 Su B. Toz Fındık
Kreması İçin:
2 Pk. Labne Peyniri
1 Pk. Krema
1 Yumurta
2 Çorba K. Bal
Sosu İçin:
1 Kase Vişne
1 Çay B. Toz Şeker
1 Çorba K. Nişasta
1 Çay B. Su

Hazirlanisi
Tabanı için tereyağını eritip yulaflı büsküvi ve toz fındık ile karıştırıyoruz. Kremasıiçin, labne peyniri, krema, yumurta ve balı karıştırma kabın içinde karıştırıyoruz.

Kelepçeli kalıbımızın tabanına büsküvili karışımımızı döküp iyice bastırıyoruz. Üzerine hazırlamış olduğumuz kremamızı döküyoruz.

Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 50-55 dk. pişiriyoruz. Sosu için, toz şeker, nişasta ve suyu karıştırıyoruz.

Ve son olarakda vişneleri koyup küçük bir tencerede sosumuzu pişiriyoruz. Pişen sosumuzu soğumuş cheescake’in üzerine döküyoruz.

Devamını Oku: http://www.oktayustayemektarifleri.biz/visne-soslu-balli-cheesecake.html#ixzz1JtiKLPBd
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

0 yorum: