Zeytinyagli Ebegumeci
Malzemeler :
Zeytinyağlı Ebegümeci
1 Demet Ebegümeci
2 Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Domates
3 Çorba K. Pirinç
Zeytinyağı
Tuz
Su
Hazırlanışı
Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyun
ve küçük küpler şeklinde doğrayın. Tencereye zeytinyağını dökün. Soğan
ve sarımsağı alarak hafif kavurun. Yıkanmış ebegümeci yapraklarını
doğramadan tencereye alın. Pirinci yıkayın ve üzerine serpin. Son olarak
doğranmış domatesleri üzerine koyun. Tuzunu ve suyunu ekleyip kapağını
kapatarak pişmeye bırakın.
etiketler: oktay usta pasta tarifleri, oktay usta, pasta tarifleri, resimli pasta tarifleri, portakal ağacı pasta tarifleri, oktayustam.com, oktayustam
Gönderen
Unknown
on 12 Ağustos 2011 Cuma
0 yorum:
Yorum Gönder