Gönderen
Unknown
on 12 Ağustos 2011 Cuma
Özel Pilav (Kastamonu)
Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizde bugün paylaştığımız tarifimizin adı Özel Pilav (Kastamonu). Özel Pilav (Kastamonu) Nasıl yapılır, Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemize sizin de Tarif Gönderebileceğinizi duyurduktan sonra Özel Pilav (Kastamonu) yapılışı hakkında bilgilerimizi paylaşıyoruz. Özel Pilav (Kastamonu) için tarifimizin resmini daha sonra da gerekli malzemeleri yazıyoruz. sonra da Özel Pilav (Kastamonu) tarifinin nasıl yapıldığını anlatalım. İşte Oktay Usta Yeşil Elma Proğramında yayınlanmış Özel Pilav (Kastamonu). Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Malzemeler :
1 su bardağı pirinç
1 su bardağı bulgur
1 çay bardak yeşil mercimek
2 çorba kaşığı tereyağı
et suyu
tuz
Hazırlanışı :
Tencerenin içine pirinci, bulguru koyun. Üzerine et suyu ilave edin. Tuzunu da ekleyip pişmeye bırakın. yeşil mercimeği ayrı bir tencerede haşlayın. İlk kara suyunu döküp bulgurlu pirince ekleyin. Pilav pişip suyunu çekince kızartılmış tereyağını dökün. Etin yanında tek başına mükemmel bir pilav.
etiketler: oktay usta yemek tarifleri, oktay usta, oktay usta yöresel yemek tarifleri, oktay usta resimli yemek tarifleri, oktay usta, portakal ağacı, oktayustam.com, oktayustam, yemek tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder