Malatya Kebabı

Malatya Kebabı Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizde bugün paylaştığımız tarifimizin adı Malatya Kebabı (Malatya). Malatya Kebabı (Malatya) Nasıl yapılır, Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemize sizin de Tarif Gönderebileceğinizi duyurduktan sonra Malatya Kebabı (Malatya) yapılışı hakkında bilgilerimizi paylaşıyoruz. Malatya Kebabı (Malatya) için tarifimizin resmini daha sonra da gerekli malzemeleri yazıyoruz. sonra da Malatya Kebabı (Malatya) tarifinin nasıl yapıldığını anlatalım. İşte Oktay Usta Yeşil Elma Proğramında yayınlanmış Malatya Kebabı (Malatya). Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Malzemeler : 350 gram ince bulgur 350 gram kıyma Tuz Karabiber Kızartmak için: 2 yumurta Sıvı yağ Hazırlanışı : Karıştırma kabına kıymayı, ince bulguru, tuzu, karabiberi alın ve yaklaşık yarım saat yoğurun. Yoğururken azar, azar su ilave ederek yumuşatabilirsiniz. Yoğurduktan sonra yine elinizi suya batırarak yuvarlak yassı köfteler hazırlayın. Köfteleri kay- namış tuzlu suda yarı kıvama gelene kadar haşlayın ve süzün. Köftelerin ilk sıcaklığı çıktıktan sonra köf- teleri önce çırpılmış yumurtaya daha sonra una bulayarak kızgın yağda kızartın. Bir peçetenin üzerinde yağını aldıktan son- ra yeşilliklerle servis yapın. etiketler: oktay usta yemek tarifleri, oktay usta, oktay usta yöresel yemek tarifleri, oktay usta resimli yemek tarifleri, oktay usta, portakal ağacı, oktayustam.com, oktayustam

0 yorum: