Gönderen
Unknown
on 12 Ağustos 2011 Cuma
Tandır Çorbası
Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizde bugün paylaştığımız tarifimizin adı Tandır Çorbası. Tandır Çorbası Nasıl yapılır, Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemize sizin de Tarif Gönderebileceğinizi duyurduktan sonra Tandır Çorbası yapılışı hakkında bilgilerimizi paylaşıyoruz. Tandır Çorbası için tarifimizin resmini daha sonra da gerekli malzemeleri yazıyoruz. sonra da Tandır Çorbası tarifinin nasıl yapıldığını anlatalım. İşte Oktay Usta Yeşil Elma Proğramında yayınlanmış Tandır Çorbası. Oktay Usta Yemek Tarifleri sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Malzemeler :
300 gr.et
4 çorba k.un
2 çorba k.tereyağı
et suyu
tuz,tane karabiber
Hazırlanışı :
Çorba için ilk olarak et düdüklüde iyice haşlanır. Haşlanan et didiklenerek minik doğranır. Daha sonra bir fırın tepsisine alınarak180 derecede 10 dk. bekletilir. Diğer taraftan tereyağı eritilir. İçerisine un ilave edilerek rengi hafif dönene kadar kavrulur. Üzerine et suyu eklenerek kaynatılır. Fırında bekletilen etler de ilave edilerek tuzu ve
karabiberi ayarlanarak pişirilir.
etiketler: oktay usta yemek tarifleri, oktay usta, oktay usta yöresel yemek tarifleri, oktay usta resimli yemek tarifleri, oktay usta, portakal ağacı, oktayustam.com, oktayustam, yemek tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder